Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
  1. #11
    Hatchling
    Joined
    Nov 03 2010
    Location
    MS, USA
    Posts
    5
    It has been happening to me for a week or so now. The other day I was tping around hunting and it somehow corrected itself during the change in areas but the next time I logged back in it was happening again.

  2. Sponsored Links
  3. #12
    Hatchling Redone's Avatar
    Joined
    Nov 29 2010
    Location
    Genoa, Italy
    Posts
    10
    I have same bug till now...
    Updated graphic drivers, reinstalled EU... nothing

    Ma... it's embarassing

  4. #13
    Provider T79x's Avatar
    Joined
    Nov 02 2010
    Location
    Ostrava!!!
    Posts
    157
    bug comes back when changing ingame options
    and same way works to get him of
    but sometimes i must change 2/3 of all options
    last time i got it was yeasterday

    but it comes back even if no change of anything

  5. #14
    Mature Jemima's Avatar
    Joined
    Nov 01 2010
    Posts
    52
    i had this bug for quite a while, the big update the other week (the one that went wrong) seemed to dl fine for me then i had all sorts of issues in the game. missing floors etc and still the bug. deleted the dynamic content and redownloaded it. took 5 huors instead of the original 10 mins (i was def missing a few files lol) and it was gone. had a crash when i went to port atlantis on sunday night, usual not enough memory one. relogged and it was back. ran the repir tool and it went away again.

    i hope u guys still suffering with it get it fixed asap, its one of the more annoyin bugs and it makes things feel unplayable

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •