Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 31 to 33 of 33
  1. #31
    Mature Viperstrike's Avatar
    Joined
    May 13 2011
    Posts
    33

    Exclamation Failed's still occuring in VU12

    Hello Kim,

    The problem is still occuring for me in VU12.

    Is there any word on how the coders are going with this problem.

    I will also be looking to change my ISP to our national provider (Tier-1 service provider) whom provides the major links to the US and other countries.

    Please let me know, see attached thumbnail:


    Click to enlarge

  2. Sponsored Links
  3. #32
    Young Angel O2 Mercer's Avatar
    Joined
    Apr 05 2011
    Posts
    18
    Kim, is MindArk aware of the big problems for some of us? I'm still getting Failed messages, and at some times can't access Auctions, Storage, or any other terminal but the society one.

    The game is unplayable, when do you expect it to be solved?

  4. #33
    Mature Viperstrike's Avatar
    Joined
    May 13 2011
    Posts
    33

    Talking Happy as Larry !

    Hello Kim,

    I am not sure if you changed anything your side, but the problem has cleared up for me now

    I changed all my CPE equipment over except the modem, new shielded wiring from the point, new faceplate for the phone jack, new adsl filter.

    I also bought a new modem and signed up with a tier-1 service provider, however I have not been cut across to them as of yet. (Hopefully this week coming)

    Never the less, the problem is no longer with me at this point, so I am very happy and if it was a fix on your end then it is very much appreciated

    Thanks,
    Viper

 

 
Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •