Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Hatchling Obi kent Salvador's Avatar
    Joined
    Nov 10 2010
    Posts
    8

    Tracker with window 8?

    Hi can I use the tracker with my windows 8?

    If it works how do I do?

    Obi

  2. Sponsored Links
  3. #2
    Mature Viperstrike's Avatar
    Joined
    May 13 2011
    Posts
    33
    Yes please, this info would be very useful

  4. #3
    Old Alpha Nor Alien's Avatar
    Joined
    Nov 02 2010
    Location
    Constant state of flux!!
    Posts
    856
    I believe you can. I had it working with win 8 beta. Just install like win 7 and run. although I haven't tried yet with my full version..

  5. #4
    Provider
    Joined
    Nov 08 2010
    Posts
    143
    But how will screenshots work, given you cant disable desktop composition in Win 8?

  6. #5
    Old Alpha Nor Alien's Avatar
    Joined
    Nov 02 2010
    Location
    Constant state of flux!!
    Posts
    856
    Quote Originally Posted by KikkiJikki View Post
    But how will screenshots work, given you cant disable desktop composition in Win 8?
    Yes that is still a problem I'm looking into atm. Will let you know what I find out. for now I use fraps..

  7. #6
    Provider
    Joined
    Nov 08 2010
    Posts
    143
    A couple of relevant links:

    http://cwtuning.com/windows-8-tweak-...omposition.htm

    http://www.betaarchive.com/forum/viewtopic.php?t=24898

    not sure that either provides a workable solution though.

  8. #7
    Old Alpha Nor Alien's Avatar
    Joined
    Nov 02 2010
    Location
    Constant state of flux!!
    Posts
    856
    Quote Originally Posted by KikkiJikki View Post
    A couple of relevant links:

    http://cwtuning.com/windows-8-tweak-...omposition.htm

    http://www.betaarchive.com/forum/viewtopic.php?t=24898

    not sure that either provides a workable solution though.
    Yeah I saw the first one before. The second one doesn't seem to work for me and I still ge black screenshots. From what I have read, it seems microsoft has made it so you can't turn this off without it affecting the rest of the OS. Hopefully, starfinder can figure a workaround like fraps.

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •