Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Hatchling
    Joined
    Apr 20 2013
    Posts
    1

    Registration link broken?

    I can't seem to sign up for an account. Does anyone have any info on this?

    From the main page, in chrome, I click "join now" it fails to load. From the patcher/launcher I clicked "Create Login" and it launched in IE, but that also failed to load.

    Any help would be much appreciated.

    Thanks!

  2. Sponsored Links
  3. #2
    Alpha wizzszz's Avatar
    Joined
    Nov 01 2010
    Location
    Germany
    Posts
    572
    Works just fine for me in both, IE and Chrome.

    https://account.entropiauniverse.com...de=euweb&pid=0

    This is the link in question, i suppose?


    Could be a temporary problem with your DNS server or something like that, please retry, and if it fails again try pinging account.entropiauniverse.com -it won't respond to pings, but you should be able to see if the name is correctly resolved to IP [178.237.32.223].
    Not a single fuck shall be given today

  4. #3
    Dominant
    Joined
    Aug 09 2011
    Posts
    484
    Quote Originally Posted by Dremour View Post
    I can't seem to sign up for an account. Does anyone have any info on this?

    From the main page, in chrome, I click "join now" it fails to load. From the patcher/launcher I clicked "Create Login" and it launched in IE, but that also failed to load.
    Sounds like a temporary problem with your internet or the EU site. Did you try again later?

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •