Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Hatchling
    Joined
    Aug 18 2013
    Posts
    2

    Auction item Bugged?

    I was just browsing through the auction terminal and found a item I wanted to bid on and I can't make a bid at all. It shows mu 91.1% on bidding window, but 100% mu on the auction window. What is going on with this auction item? I never had a issue on bidding on a item before.


  2. Sponsored Links
  3. #2
    Old
    Joined
    Mar 10 2013
    Location
    CA, USA
    Posts
    82
    the buyout is 46ped, but you are trying to buy for 41ped. thats why it wont work.

    how much is a burger? $2.50 you say? here's $1.75. make it work.


  4. #3
    Hatchling
    Joined
    Aug 18 2013
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Test View Post
    the buyout is 46ped, but you are trying to buy for 41ped. thats why it wont work.

    how much is a burger? $2.50 you say? here's $1.75. make it work.

    No, you aren't getting this. The arrows to increase the bid aren't working. The bid was to start at the MU shown in auction which was 100%. However, it started at 91.1% in the bidding window. You cant bid on the item even if you try.

  5. #4

  6. #5
    Old Thran's Avatar
    Joined
    Nov 19 2010
    Location
    5918′50.24″N 186′50.74″E
    Posts
    109
    This only hapens if you dont have more ped in your PED Card.

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •