Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Young
    Joined
    Oct 02 2013
    Location
    Lithuania
    Posts
    13

    after new client install can't launch it

    hi, after client update i can't launch the client, previous client loader worked just fine.
    here is error report from Microsoft:
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-16"?>
    <DATABASE>
    <EXE NAME="ClientLoader.exe" FILTER="GRABMI_FILTER_PRIVACY">
    <MATCHING_FILE NAME="ClientLoader.exe" SIZE="1800304" CHECKSUM="0x661ABE6C" BIN_FILE_VERSION="14.3.0.48432" BIN_PRODUCT_VERSION="14.3.0.48432" PRODUCT_VERSION="14,3,0,113968" FILE_DESCRIPTION="Entropia Universe Loader" COMPANY_NAME="MindArk PE AB" PRODUCT_NAME="Entropia Universe Loader" FILE_VERSION="14,3,0,113968" ORIGINAL_FILENAME="ClientLoader.exe" INTERNAL_NAME="ClientLoader" LEGAL_COPYRIGHT="Copyright © MindArk PE AB 2001-2012. All rights reserved." VERFILEDATEHI="0x0" VERFILEDATELO="0x0" VERFILEOS="0x4" VERFILETYPE="0x1" MODULE_TYPE="WIN32" PE_CHECKSUM="0x1BF75E" LINKER_VERSION="0x0" UPTO_BIN_FILE_VERSION="14.3.0.48432" UPTO_BIN_PRODUCT_VERSION="14.3.0.48432" LINK_DATE="09/23/2013 16:36:35" UPTO_LINK_DATE="09/23/2013 16:36:35" VER_LANGUAGE="English (United States) [0x409]" />
    <MATCHING_FILE NAME="libxml2.dll" SIZE="966656" CHECKSUM="0x12C25FBC" MODULE_TYPE="WIN32" PE_CHECKSUM="0x0" LINKER_VERSION="0x20006" LINK_DATE="08/26/2013 09:47:05" UPTO_LINK_DATE="08/26/2013 09:47:05" />
    <MATCHING_FILE NAME="stlport.5.1.dll" SIZE="688128" CHECKSUM="0x1B504584" BIN_FILE_VERSION="5.1.5.0" BIN_PRODUCT_VERSION="5.1.5.0" PRODUCT_VERSION="5.1.5" FILE_DESCRIPTION="STLport" COMPANY_NAME="STLport Consulting, Inc." PRODUCT_NAME="STLport Standard ANSI C++ Library" FILE_VERSION="5.1.5" ORIGINAL_FILENAME="stlport.5.1.dll" INTERNAL_NAME="STLPORT.DLL" LEGAL_COPYRIGHT="Copyright (C) Boris Fomitchev" VERFILEDATEHI="0x0" VERFILEDATELO="0x0" VERFILEOS="0x4" VERFILETYPE="0x2" MODULE_TYPE="WIN32" PE_CHECKSUM="0x0" LINKER_VERSION="0x50001" UPTO_BIN_FILE_VERSION="5.1.5.0" UPTO_BIN_PRODUCT_VERSION="5.1.5.0" LINK_DATE="08/12/2013 11:25:54" UPTO_LINK_DATE="08/12/2013 11:25:54" VER_LANGUAGE="English (United States) [0x409]" />
    </EXE>
    <EXE NAME="kernel32.dll" FILTER="GRABMI_FILTER_THISFILEONLY">
    <MATCHING_FILE NAME="kernel32.dll" SIZE="991744" CHECKSUM="0x5ACBF35E" BIN_FILE_VERSION="5.1.2600.6293" BIN_PRODUCT_VERSION="5.1.2600.6293" PRODUCT_VERSION="5.1.2600.6293" FILE_DESCRIPTION="Windows NT BASE API Client DLL" COMPANY_NAME="Microsoft Corporation" PRODUCT_NAME="Microsoft® Windows® Operating System" FILE_VERSION="5.1.2600.6293 (xpsp_sp3_qfe.121001-1624)" ORIGINAL_FILENAME="kernel32" INTERNAL_NAME="kernel32" LEGAL_COPYRIGHT="© Microsoft Corporation. All rights reserved." VERFILEDATEHI="0x0" VERFILEDATELO="0x0" VERFILEOS="0x40004" VERFILETYPE="0x2" MODULE_TYPE="WIN32" PE_CHECKSUM="0xFBE8A" LINKER_VERSION="0x50001" UPTO_BIN_FILE_VERSION="5.1.2600.6293" UPTO_BIN_PRODUCT_VERSION="5.1.2600.6293" LINK_DATE="10/03/2012 04:57:29" UPTO_LINK_DATE="10/03/2012 04:57:29" VER_LANGUAGE="English (United States) [0x409]" />
    </EXE>
    </DATABASE>

  2. Sponsored Links
  3. #2
    Old aVaLON_52's Avatar
    Joined
    Sep 24 2013
    Location
    Celeste Quarry
    Posts
    66
    You didn't reinstall the client did you?

    I opened the client loader last night and it automatically did all the updates at the bottom of the window... yours didn't do that?

  4. #3
    Young
    Joined
    Oct 02 2013
    Location
    Lithuania
    Posts
    13
    i did reinstall client launcher, old launcher did it automatically

  5. #4
    Provider Billy Jean Ruby's Avatar
    Joined
    Sep 26 2013
    Location
    Athens (GR)
    Posts
    160

    Post repair the client!

    from launcher go to --> Repair
    and Start a repair session.
    If you have an 64bit sys it is important to do that.

    I think after the repair you should see the game running again

  6. #5
    Young
    Joined
    Oct 02 2013
    Location
    Lithuania
    Posts
    13
    it is the client launcher that i can not launch, so i can not go to repair tab... I had EU installed on 2 desktops, worked fine for me before update, now can not run this new launcher in both

  7. #6
    Provider Billy Jean Ruby's Avatar
    Joined
    Sep 26 2013
    Location
    Athens (GR)
    Posts
    160
    in both desktops?
    you instlalled from the same downloaded file both sys?

    I have two suggestions

    1. first try to make a fresh/new download
    clean and re-isntall (remove complete previous installation and clean the registry of your system before the new one).

    2. get a support ticket.

    important
    Don't forget to send your system information (there are instructions at support page, if you don't know how to get a windows report reference to a file)

    also....

    good luck

  8. #7
    Young
    Joined
    Oct 02 2013
    Location
    Lithuania
    Posts
    13
    tkanks Billy for suggestions, i tried fresh install, wouldn' help either, as i said, launcher crashes and i can not download files. Guess i have to get new PC, both have 1GB RAM with 256MB GeForce6200, though worked smoothlywilth previous version on safe mode

  9. #8
    Provider Billy Jean Ruby's Avatar
    Joined
    Sep 26 2013
    Location
    Athens (GR)
    Posts
    160
    Even 1GB or ram it is low for today's games, it should work (on the limits)
    But!
    defenitely if not a new PC, you need a new graphic card adapter for sure!

    256MB it is too low for any application these days, not only for Entropia!

    The question for me is..... how it worked till now

  10. #9
    Old aVaLON_52's Avatar
    Joined
    Sep 24 2013
    Location
    Celeste Quarry
    Posts
    66
    Sounds like you need a new gaming computer. I have an extra (from bitcoin mining) pm me if interrested.

  11. #10
    Young
    Joined
    Oct 02 2013
    Location
    Lithuania
    Posts
    13
    worked without crashes and smoothly with previous loader, i am not much of gamer, but liked EU, so definetly need new pc

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •