Results 1 to 8 of 8

Thread: Ticker reset

  1. #1
    Provider Billy Jean Ruby's Avatar
    Joined
    Sep 26 2013
    Location
    Athens (GR)
    Posts
    160

    Ticker reset

    Despite I'm choosing "always show ticker" from HUD options menu
    and also set it above main chat,
    I'm losing this setup every time I log off.

    Thought someone should noticed that already but I don't see anyone so far.
    Maybe I'm one of the few who likes to see HoF's and Global's all the time

    updated: that isn't happening all the time, so might be difficult to simulated in another client.
    Last edited by Billy Jean Ruby; 03-31-2014 at 10:04.

  2. Sponsored Links
  3. #2
    Guardian saradu's Avatar
    Joined
    Nov 21 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    312
    Quote Originally Posted by Billy Jean Ruby View Post
    Despite I'm choosing "always show ticker" from HUD options menu
    and also set it above main chat,
    I'm losing this setup every time I log off.

    Thought someone should noticed that already but I don't see anyone so far.
    Maybe I'm one of the few who likes to see HoF's and Global's all the time
    No I see it and have to reset it each time I log in as well
    Mrs. Roni RL Jan 21, 2014
    Started EU 11-02-2011


  4. #3
    Old
    Joined
    Mar 10 2013
    Location
    CA, USA
    Posts
    82
    odd, I only had to do it once.

    do you 'force log out' (press red x) or actually 'log out of entropia universe' and wait for it to close?

  5. #4
    Provider Billy Jean Ruby's Avatar
    Joined
    Sep 26 2013
    Location
    Athens (GR)
    Posts
    160
    I always closing the client window by clicking X

  6. #5
    Guardian saradu's Avatar
    Joined
    Nov 21 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    312
    Quote Originally Posted by Test View Post
    odd, I only had to do it once.

    do you 'force log out' (press red x) or actually 'log out of entropia universe' and wait for it to close?
    I force out
    Mrs. Roni RL Jan 21, 2014
    Started EU 11-02-2011


  7. #6
    Old
    Joined
    Mar 10 2013
    Location
    CA, USA
    Posts
    82
    log out for real once, then it will remember next time, and you can continue to force out.

  8. #7
    Provider Billy Jean Ruby's Avatar
    Joined
    Sep 26 2013
    Location
    Athens (GR)
    Posts
    160
    When you asked about the way we exit I tried like I used to when I started EU.
    -> esc -> then pushing exit button and wait till client close.
    That way was bugged and client always stoped working,
    but now seems is working ok and ticker is in place when I get back.
    thanks

  9. #8
    Guardian saradu's Avatar
    Joined
    Nov 21 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    312
    Quote Originally Posted by Test View Post
    log out for real once, then it will remember next time, and you can continue to force out.

    Okay thanks........
    Mrs. Roni RL Jan 21, 2014
    Started EU 11-02-2011


 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •